3 5

COVERBAND ESCAPE

Coverband

Allround Coverband Escape, de band voor uw bruiloft, huwelijksfeest, personeelsfeest, verjaardagsfeest, jubileum of bedrijfsfeest.

Zoekt u een Bruiloftband, Coverband, Feestband of Live-muziek voor uw bruiloft, trouwfeest, huwelijk, verjaardag of bedrijfsfeest met een uniek en groot repertoire? Wilt u van uw feest een avond om niet te vergeten maken,verzorgd door een spetterende band met gezellige interactie met het publiek? Dan is Allround Coverband en Showband "Escape" uw keuze. Heeft u een horeca gelegenheid met livemuziek dan is ook voor u coverband Escape de band om te boeken.

Het repertoire van deze spetterende band variëert van de 70's, 80's, 90's en 00's tot de allernieuwste hits uit de actuele Top 40 van deze week. Natuurlijk is het hollandse "meezing" repertoire ook volop aanwezig.
Facebook Twitter Email Delen

NEWSFEED COVERBAND ESCAPE

Donderdag 12 april | 2018

Koningsdag 2018

Dit jaar zijn wij met Koningsdag in Lisse! Aanvang 14.00u beginnen wij op de buiten-b├╝hne en gaan wij er een feestje van maken, we hebben er helemaal zin in!

Dinsdag 5 juli | 2016

Repertoire

Deze week repeteren wij de nieuwe top 40 hits "Can't stop the Feeling" van Justin Timberlake, "Duele el Corazon" van Enrique Iglesias en "This Girl" van Kungs vs Cookin' on 3 Burners. Daarnaast nemen wij ook het prachtige nummer "Natural Woman" van Mary J. Blige erbij. Wij hebben het repertoire van de 80's en 90's behoorlijk uitgebreid met songs voor onze zangeres Joleen dus veel nieuwe songs in ons repertoire :-)

VOLG COVERBAND ESCAPE

Mapodia houdt je dan op de hoogte van alle updates over deze band

Uitroepteken
COVERBAND ESCAPE
Den Haag
3 bandleden
TAGS
Caribisch  Disco  Elektrische gitaar  Engels  Funk  Keyboard  Latijns-Amerikaans  Nederlands  Piano  Pop  Rock  Soul  Spaans  Zang