1 0

SIBERIAN OXYGEN

Singer-Songwriter

Siberian Oxygen is een Utrechts duo, begin 2010 opgericht door René Mijderwijk en Marcel Bouvrie, aangevuld door wisselende muzikanten. Siberian Oxygen maakt ingetogen, sfeervolle muziek, geïnspireerd door muzikanten zoals Damien Rice en Leonard Cohen.
 
Nadat in 2010 is begonnen met het werken aan een eigen reportoire, verscheen in mei 2011 het debuutalbum ‘The Undiscovered Road’, destijds nog met violiste Tessa Koppenberg. De in 2014 uitgebrachte EP ‘Waking up’ en het nieuwe album 'Locked in Our Hearts' werden opgenomen en geschreven met celliste Riekje Kattenbusch. Sinds de afronding van laatstgenoemde album richt Siberian Oxygen zich weer op het geven van optredens in de meest uiteenlopende settings.
Facebook Email Delen

NEWSFEED SIBERIAN OXYGEN

Maandag 16 juli | 2018

Nieuw album Siberian Oxygen uitgebracht

Na het eerder verschenen album ‘The Undiscovered Road’ en de EP ‘Waking up’ heeft de singer-songwriter/folkformatie Siberian Oxygen nieuw materiaal uitgebracht. Deze week verscheen het nieuwe album ‘Locked in Our Hearts’ dat op zondag 2 september om 12.00u wordt gepresenteerd in de theaterzaal van het Beauforthuis in Austerlitz (Zeist). Het nieuwe album van de Utrechtse formatie werd in eigen beheer opgenomen, geproduceerd en uitgebracht.

VOLG SIBERIAN OXYGEN

Mapodia houdt je dan op de hoogte van alle updates over deze band

Uitroepteken
SIBERIAN OXYGEN
Woudenberg
2 bandleden
Starttarief: € 50,00
TAGS
Engels  Gitaar  Pop  Volksmuziek