Maandag 16 juli | 2018

Nieuw album Siberian Oxygen uitgebracht

Na het eerder verschenen album ‘The Undiscovered Road’ en de EP ‘Waking up’ heeft de singer-songwriter/folkformatie Siberian Oxygen nieuw materiaal uitgebracht. Deze week verscheen het nieuwe album ‘Locked in Our Hearts’ dat op zondag 2 september om 12.00u wordt gepresenteerd in de theaterzaal van het Beauforthuis in Austerlitz (Zeist). Het nieuwe album van de Utrechtse formatie werd in eigen beheer opgenomen, geproduceerd en uitgebracht.

Donderdag 12 april | 2018

Koningsdag 2018

Dit jaar zijn wij met Koningsdag in Lisse! Aanvang 14.00u beginnen wij op de buiten-bühne en gaan wij er een feestje van maken, we hebben er helemaal zin in!

Maandag 18 december | 2017

CRISIS in Brigant, Arnhem!!! Prepare for Xmas!

Dubbeloptreden Claus en De Crisis + DJ Vleertje. Vrijdag 22 december in Brigant, Arnhem Claus: eigenzinnige combinatie van gepeperde Indie Punkrock en Jazz De Crisis: Raggende Retrowavepunkrock DJ Vleertje (Weerwolf "The Alternative Bite") Beide bands presenteren deze vanavond een nieuw eigen nummer. Zorg dat je erbij bent! Brigant. Apeldoornsestraat 4a, Arnhem. 21:00-02:00

Dinsdag 4 april | 2017

Crisis in Arnhem! Punknite De Kroeg

Café de Kroeg gaat op zaterdag 8 april helemaal door het lint! Niet één, niet twee, maar wel DRIE punkbands op één avond. Hup, dat dak eraf en schudden met dat lijf. Met de legendarische SpeedTwin(s) (21:30 EXACT), Neuro0t (23:00 ) en De Crisis (00:15 ONGEVEER). Weest op tijd!!! 8 april, Nieuwstraat 27, Arnhem, vanaf 21:00 uur. voor €3,- ben je erbij!

Donderdag 19 januari | 2017

Mijn nieuwe single komt uit!

Davide La Cara brengt op 1 februari a.s. – in samenwerking met producer Mark van Tijn en tekstschrijfster Kirsten Schneider – de Nederlandstalige single Thuis uit. Het nummer dat speciaal voor Davide door Mark en Kirsten werd geschreven is opgenomen bij Soundwise, de studio van Jochem Fluitsma & Eric van Tijn en wordt later die maand ondersteund met een videoclip, geproduceerd door Marc Verburg.

Zondag 9 oktober | 2016

CRISIS in café De Kroeg, Arnhem

Wave Punkrock event in Café De Kroeg, Arnhem 15 oktober 21:00 uur. Nieuwstraat 27 De Crisis + The Stiff + dj duo Clojo & Ray Naey

Zondag 21 augustus | 2016

CRISIS in De Wacht, Arnhem

Zaterdag 10 september: Periot, De Crisis en The Dustbombers in café De Wacht, het kleinste podium van Arnhem. Bovenbeekstraat 1, 20:30 to 23:30. Pretpunk, oldskool retropunkwaverock en noisewaverock. Lekkere bak herrie dus. Kom op tijd!

Dinsdag 5 juli | 2016

Repertoire

Deze week repeteren wij de nieuwe top 40 hits "Can't stop the Feeling" van Justin Timberlake, "Duele el Corazon" van Enrique Iglesias en "This Girl" van Kungs vs Cookin' on 3 Burners. Daarnaast nemen wij ook het prachtige nummer "Natural Woman" van Mary J. Blige erbij. Wij hebben het repertoire van de 80's en 90's behoorlijk uitgebreid met songs voor onze zangeres Joleen dus veel nieuwe songs in ons repertoire :-)

Dinsdag 5 juli | 2016

Vierdaagse tourdata

Maandag 18 juli 11.00 uur Wedren Nijmegen Dinsdag 19 juli 21.00 uur Café Goei Volluk Cuijk Woensdag 20 juli 7.00 uur centrum Alferna

Maandag 4 juli | 2016

Coverband Nightwind live Eindhoven 3 september

Op zaterdag 3 september streed allround coverband Nightwind live op in Eindhoven in de wijk Bliksembosch in de grote feesttent. De band zal die avond in twee verschillende formaties optreden: De eerste en derde set als XL allround coverband Nightwind en de tweede set als soulband met de Amerikaanse soul zanger Jeffrey Staten. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis! Bezoek een week van te voren onze website voor meer informatie voor het adres en de speeltijden.