Wat is Mapodia

Mapodia is een online podium dat een brug slaat tussen bands/artiesten en de liefhebbers van muziek. Bands of artiesten krijgen van ons een gratis pagina op Mapodia die gevuld kan worden met content zoals: filmpjes, een concertagenda, koppelingen naar social media, enz. Voor de bezoekers van Mapodia ontwikkelen wij een zoekfunctie. Zo kunnen muziekliefhebbers op zoek gaannaar hun favoriete band of artiest door te gaan zoeken op categorie, muziekgenre, locatie en de boekingsprijs. Hierdoor vergroten wij de vindbaarheid door de juiste doelgroep naar de juiste artiest te ‘loodsen’ terwijl de band of artiest lekker muziek blijft maken. Wij zorgen dus niet alleen voor een online podium, wij zorgen ook voor het online publiek!

Voor evenementenbureaus, organisatoren, kroegbazen, en eigenaren van discotheken is Mapodia ook een uitermate geschikt platform. Zij kunnen op zoek gaan naar artiesten of bands om te boeken voor hun aanstaande evenement(en)

 

Het Mapodia team

Het idee voor het Mapodia platform is ontstaan in 2015 dankzij Danny Woeltjes. Danny is degene die dit idee verder heeft uitgewerkt en is op zoek gegaan naar teamleden.

Danny vond aansluiting bij Frank Beentjes (Backend developer). Samen hebben zij dit platform leven ingeblazen.

 

Neem contact op

Wij staan open voor ideeën, vragen, opmerkingen en samenwerkingen. Indien u met ons in contact wenst te komen dan kan dat het makkelijkste via ons contactformulier.